13 juni 2024

Nieuwe samenwerking TopParken en ING

TopParken en ING zijn een samenwerking gestart voor financieel advies bij de aankoop van een vakantiewoning. Vanaf heden is de grootste bank van Nederland betrokken als partner bij diverse nieuwbouwprojecten van TopParken. Toekomstige eigenaren van een vakantiewoning kunnen zich laten informeren door een persoonlijke hypotheekadviseur. De samenwerking wordt ingeluid met een nieuwbouw-event op donderdag 27 juni van 19.00 tot 21.00 uur in het ING-huis te Rotterdam.

Toekomstige eigenaren kunnen vanaf heden bij de zoektocht naar een eigen vakantiewoning gebruikmaken van de diensten van ING, zoals een uitgebreid oriëntatiedocument, een gratis persoonlijk (hypotheek)gesprek en een financiële check. Zo kunnen zij beter een overwogen keuze maken tijdens het aankoopproces. 

Arman Soufi, Salesmanager bij TopParken, over de samenwerking met ING: ‘We zijn erg blij samen te werken met een sterke, betrouwbare partner als ING’. Hij vervolgt: ‘Daarbij is het voor ons erg waardevol om onze potentiële kopers de mogelijkheid te kunnen geven om gebruik te maken van de kennis en ervaring van de adviseurs van ING.’ 

De informatieavond vindt plaats op donderdagavond 27 juni van 19.00 uur tot 21.00 uur in het ING-huis te Rotterdam. Dit betreft een event speciaal voor geïnteresseerden in de aankoop van een vakantiewoning voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan. ING-klanten en andere geïnteresseerden kunnen tijdens deze inloopavond vrijblijvend informatie inwinnen over de nieuwbouwprojecten van TopParken, te weten Resort Lexmond, Resort de Brabantse Kempen, Résidence Lage Vuursche en Bospark Ede. Naast medewerkers van ING en TopParken, zal er ook een makelaar, taxateur en catering aanwezig zijn.