04 juli 2024

Samenwerking tussen Trekpleister en TopParken gestart

Vanaf vandaag maken klanten van Trekpleister kans op een gratis verblijf op een vakantiepark van TopParken. Bij besteding van tien euro of meer, wordt een unieke code uitgegeven waarmee men kans maakt op een van de vijf gratis verblijven. De samenwerking tussen TopParken en Trekpleister is tot stand gekomen door de overeenkomsten in doelgroepen en kernwaarden.

TopParken richt zich op mensen die graag de natuur intrekken. De kernwaarden van TopParken, zijnde familiegevoel, passie en kwaliteit- en servicegerichtheid sluiten goed aan bij Trekpleister. Trekpleister is de voordelige buurtdrogist met aandacht voor jou, waarbij kwaliteit en service voorop staan. ‘Een samenwerking was dan ook snel opgezet’, aldus Lieke van Beuzekom, allround marketeer bij TopParken. Ze vervolgt; ‘In 2019 hebben we al eens met veel plezier samengewerkt. Gezien het succes hiervan én de goede match qua kernwaarden en doelgroep, hebben we dit jaar weer contact met elkaar opgenomen. Deze samenwerking is hier het resultaat van.’

De actie loopt tot en met 14 juli bij alle bijna 200 Trekpleister winkels en op Trekpleister.nl.  De unieke code kan ingevuld worden tot en met zondag 21 juli 2024, waarna de winnaars van een gratis verblijf bekend worden gemaakt. Deelnemers die de hoofdprijs niet hebben gewonnen, ontvangen alsnog 20% korting op de huurprijs op een verblijf bij TopParken op een vakantiepark naar keuze. 

Over Trekpleister
Voordeel en aandacht: dat is waar Trekpleister voor staat. De drogisterijketen verwelkomt wekelijks zo’n 700.000 klanten in bijna 200 winkels. Trekpleister is de voordelige  buurtdrogist, dichtbij, bereikbaar en met aandacht voor haar klanten. Ruim 2.000 vriendelijke en vakkundige medewerkers maken het verschil. Zij staan elke dag klaar om mee te denken en advies te geven op het gebied van persoonlijke verzorging, beauty en gezondheid. Onder de merkbelofte “Waar kunnen we je blij mee maken” is bij Trekpleister veel voordeel te behalen door acties, verrassende aanbiedingen, vaste lage prijzen en een gevarieerd assortiment.

Over TopParken
Bij TopParken worden waardevolle vakantieherinneringen gecreëerd. Met vakantieparken op natuurrijke locaties in Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Limburg biedt de organisatie de perfecte vakantiebestemming voor jong en oud. Vakantiegasten kunnen genieten van de mooie, afwisselende natuur in een vakantiehuis of -villa. De vakantieparken beschikken over verschillende faciliteiten en de accommodaties kunnen worden geboekt met privé wellnessfaciliteiten en/of zwembad.

Naast het verzorgen van vakanties, houdt TopParken zich bezig met de verkoop van vakantiewoningen en (door)ontwikkeling van vakantieparken. Decennialange ervaring, een schat aan kennis en het exploiteren van vele vakantieparken, heeft de organisatie doen uitgroeien tot een specialist in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige vakantieparken en accommodaties.