15 juli 2024

House Vision bezoekt vakantieparken TopParken

Deze maand bezoeken de makers van het tv-programma House Vision vijf vakantieparken van TopParken. Het doel hiervan is meer informatie te geven over de vakantieparken, -woningen en omgevingen. Het betreffen de parken Bospark Ede, Park Westerkogge, Résidence Lage Vuursche, Resort Lexmond en Resort de Brabantse Kempen.

In de afleveringen gaan presentator Koert-Jan de Bruin en presentatrice Nana Piguillet-Appiahen samen met potentiële kopers op zoek naar de ideale vakantiewoning bij TopParken. Er wordt daarbij informatie gegeven over het vakantiepark, de diverse vakantiewoningen, parkfaciliteiten en de omgeving. Zo ontdekken ze de bosrijke Veluwe, het waterrijke Noord-Holland, het koninklijke Lage Vuursche, de polders in Lexmond en toeristische attracties in Noord-Brabant. 

House Vision is een tv-programma op RTL 4 dat gaat over recreëren en investeren in binnen- en buitenland. De afleveringen op de vakantieparken van TopParken worden uitgezonden in het laatste weekend van juli en alle weekenden van augustus. Daarbij zijn de afleveringen terug te kijken via Videoland.