24 juli 2024

Eerste vakantiegasten op Resort Lexmond

Eerste vakantiegasten op Resort Lexmond

Na maanden van ontwikkeling heeft TopParken deze week de eerste vakantiegasten op Resort Lexmond mogen ontvangen in een van de nieuwe vakantiehuizen. Op het nieuwe vakantiepark kunnen toeristen verblijven op kampeerplaatsen en in vakantiehuizen, waaronder tiny houses. Het vakantiepark ligt direct aan rivier de Lek in Lexmond en beschikt over een recreatiestrand en diverse nieuwe parkfaciliteiten.

Naast de vernieuwde parkfaciliteiten, waaronder een buitenzwembad, restaurant met dakterras en een speeltuin, kunnen vakantiegasten genieten van de ligging direct naast de Lek en de veelzijdige omgeving. ‘Het vakantiepark ligt op een prachtige locatie’, aldus Chadli Hachani, marketing manager bij TopParken. Hij vervolgt: ‘Dit vakantiepark past dan ook perfect binnen ons aanbod, waarin unieke locaties en natuurrijke omgevingen centraal staan’.

Sinds 2022 is TopParken eigenaar van het vakantiepark. Sindsdien is het gehele vakantiepark, in nauw overleg met de omgeving, vernieuwd waaronder de infrastructuur en de parkfaciliteiten. In april van dit jaar is het vakantiepark officieel geopend door Ton van Maanen, wethouder recreatie & toerisme van de gemeente Vijfheerenlanden. 

Resort Lexmond
Resort Lexmond
Resort Lexmond