24 juli 2024

Start verhuur vakantiehuizen Resort de Brabantse Kempen

Start verhuur vakantiehuizen Resort de Brabantse Kempen

Vanaf deze week zijn de eerste vakantiehuizen op Resort de Brabantse Kempen, het nieuwste vakantiepark van TopParken, te boeken. Het gaat om drie verschillende types, optioneel met privé wellnessfaciliteiten. Vakantiegasten staat een warm welkom te wachten door een speciaal samengesteld welkomstpakket.  

Resort de Brabantse Kempen ligt in Lage Mierde in Noord-Brabant en beschikt over diverse parkfaciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad met waterglijbaan, midgetgolfbaan, padelbaan, parkwinkel en diverse speeltuinen. Later dit jaar wordt dit uitgebreid met een vernieuwd binnenzwembad en restaurant.

Het vakantiepark ligt nabij natuurgebied de Brabantse Kempen, de Belgische grens en diverse toeristische trekpleisters zoals de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen. De splinternieuwe vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal zes personen en beschikken over een natuurrijke, ruime tuin.

‘De eerste vakantiehuizen kunnen aanbieden in de verhuur, na maanden hard werken op een vakantiepark, is altijd weer een mooie mijlpaal’, aldus Chadli Hachani, marketing manager bij TopParken. Hij vervolgt: ‘Zonder de inzet van onze medewerkers hadden we dit niet kunnen bereiken, we zijn dan ook trots op hen én op het resultaat; Resort de Brabantse Kempen’.

Resort de Brabantse Kempen
Resort de Brabantse Kempen
Resort de Brabantse Kempen
Resort de Brabantse Kempen