TopParken

De leukste uitjes in de herfstvakantie

Uitjes voor het hele gezin

Eind oktober is het weer tijd voor de herfstvakantie, de perfecte tijd om er op uit te gaan. Om verveling in de herfstvakantie te voorkomen, hebben wij in dit artikel de 7 leukste gezinsuitjes op een rij gezet. Leest u mee? 

Uitje 1 - Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum is de leukste eindbestemming in Nederland! In dit museum in Utrecht leert u alles over de geschiedenis van het spoorwegvervoer in Nederland. Met een levensecht station, diverse attracties, tentoonstellingen en andere interactieve elementen, biedt het museum een dagje uit voor jong en oud! 

Uitje 2 - Naar de dierentuin

Is het een mooie herfstdag? Dan is een uitje naar de dierentuin een leuk idee! Ontdek 35 soorten apen in Apenheul of ga in één dag op wereldreis in Burgers’ Zoo. Bij minder goed weer is de auto- of bussafari in Safaripark Beekse Bergen de ideale manier om de dieren te spotten. 

Herfstvakantie

Uitje 3 - Kabouterpad

Boswachters op de Veluwe ontdekken regelmatig sporen in het bos, waarvan ze vermoeden dat ze van kabouters zijn. Bezoek een van de Kabouterpaden en ga op zoek naar kabouters in bijvoorbeeld in Hoenderloo, Nunspeet of Ede. Volg de route, spot de kabouters, en doe verschillende opdrachten. Een leuke activiteit voor de allerkleinsten en natuurlijk volop beweging voor u! 

Uitje 4 - City Skydive

Ooit al eens willen ervaren hoe het voelt als u vliegt? Het kan bij de City Skydive in Utrecht! Onder begeleiding van een instructeur gaat u samen met uw kinderen een vrije val ervaren, zonder dat u uit een vliegtuig hoeft te springen. 

Uitje 5 - Jumpsquare

De lijst van leuke uitjes in de herfstvakantie is niet compleet zonder het grote trampolinepark Jumpsquare. Bij minder goed weer is deze plek bij uitstek geschikt voor het hele gezin. U vindt Jumpsquare door het hele land, bijvoorbeeld in Maastricht, Arnhem en Eindhoven. 

Herfstvakantie

Uitje 6 - Sprookjeswonderland

In Sprookjeswonderland in Enkhuizen (Noord-Holland) beleeft u gegarandeerd een sprookjesachtige dag. Wandel door het kabouterdorp, bewonder de sprookjesfiguren in het sprookjesbos en ga op avontuur in de attracties voor jong en oud. 

Uitje 7 - Speelboerderij Binky

Bij Binky in Apeldoorn geniet u van een geweldig dagje uit met het hele gezin. Kom knuffelen met de geitjes, maak samen een ritje op de waterfiets of speel in een van de vele speeltuinen. Er is voor iedereen iets leuks te doen!

Overnachten in de herfstvakantie

Maak de vakantiebeleving compleet door in de herfstvakantie te overnachten op een van onze vakantieparken. Zo kunt u kiezen voor een (last minute) weekendje weg, maar ook voor een langere periode, zoals een midweek. Dankzij de verschillende in- en outdoor faciliteiten zult u zich samen met uw gezin geen enkel moment vervelen! Geniet van de herfstkleuren en sluit de dag af met een gezellige avond in uw comfortabele vakantiehuis. Ook in de herfstvakantie profiteert u altijd van onze laagste prijsgarantie. Als dat geen heerlijke vakantie wordt!