TopParken

TopParken in House Vision

Nu op TV: TopParken in House Vision!

In het laatste weekend van juli en elk weekend in augustus is TopParken te zien in House Vision! House Vision is een bekend televisieprogramma op RTL 4, waarin de beleving van het kopen en huren van een vakantiewoning in het binnen- of buitenland centraal staat. Presentator Koert-Jan en presentatrice Nana gaan samen met gezinnen en stellen op zoek naar de ideale vakantiewoning bij TopParken. Ze nemen hen en de kijkers mee naar vijf verschillende vakantieparken van TopParken en laten zien wat er allemaal te doen is op de parken en hoe veelzijdig de omgeving van deze vakantieparken is. Laat u inspireren voor uw volgende vakantie en bekijk de afleveringen op RTL 4. De afleveringen zijn ook op elk gewenst moment terug te kijken via Videoland.

Ontdek deze vijf toplocaties in House Vision 

In de nieuwste afleveringen van House Vision wordt u geïnspireerd vanaf onze vakantieparken en wordt meer informatie gegeven over de parkfaciliteiten, diverse vakantiewoningen en de unieke omgevingen waarin de parken liggen. De vakantieparken die te zien zijn in House Vision zijn Bospark Ede, Park Westerkogge, Résidence Lage Vuursche, Resort de Brabantse Kempen en Resort Lexmond. Koert-Jan en Nana ontdekken in de serie, die bestaat uit vijf afleveringen, wat er allemaal te doen is in de omgeving. Zo ontdekken ze de bosrijke Veluwe, het waterrijke Noord-Holland, het koninklijke Lage Vuursche, de polders in Lexmond en toeristische attracties in Noord-Brabant. Ontdek deze prachtige locaties in eigen land tijdens uw volgende weekendje weg of tijdens een langere vakantie in Nederland!

Een vakantiewoning kopen in Nederland?

Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u interesse om een eigen vakantiewoning te kopen op één van deze toplocaties, of misschien wel een andere locatie uit ons aanbod? Vraag dan onze brochure aan of bekijk het aanbod online. We staan voor u klaar!

Bekijk ook ons andere nieuws: